Wie is de docent ?

Ingrid Pladdet,

Yoga- en meditatie docent volgens traditie van Bihar school of yoga.

Tuin en natuurliefhebber voor het doen van Karma yoga, yoga in het dagelijks handelen.

Sinds 2002  gediplomeerd yoga docent van de Saswitha Stichting , een klassieke Hatha yoga opleiding. Op mijn yoga reis en reis door het leven kwam ik in India in contact met de Bihar school of yoga , een rijke levendige traditie van yoga terug te voeren op  en vanuit de oude bronnen en geschriften.

Sterk geïnspireerd hierdoor werd ik in die traditie verder geschoold tot docent, maar vooral ook als mens levend vanuit yoga perspectieven. Praktisch betekent dit de wijsheid van yoga, balans zoeken, rust creëren in je geest/mind toepassen in de les en meenemen in het dagelijks leven. Vandaaruit geef ik mijn lessen met aandacht voor lichaam , adem, geest en rust en ontspanning.