yoga nidra docenten training 2023-2024

The Yoga Nidra teacher training – volgens het  Satyananda yoga systeem

Deze gestructureerde specialisatie traint yogadocenten om de diepe ontspanningsmethode van Yoga Nidra volgens het Satyananda yogasysteem op een veilige en verantwoorde manier aan hun leerlingen aan te bieden.

Doelstellingen: Yoga Nidra vanuit eigen beoefening en ervaring onderzoeken, de theorie en de wetenschap erachter begrijpen en het oefenen in les geven van Yoga Nidra. De training is internationaal erkend, wordt al tientallen jaren in heel Europa gegeven en geeft de deelnemer een solide basis voor het aanleren van de originele Yoga Nidra volgens het Satyananda yogasysteem.

Niks nieuws, wel erg diep. Overnachting tegen betaling is mogelijk in de retraite-woning boven de yogaschool.

Verdeeld over 9 maanden ga je volledig onderdompelen in deze diepe ontspanningstechniek, de Satyananda yogatraditie leren kennen met mantra’s, verschillende meditaties, zelfstudie, lesgeven en les ontvangen. Zo ga je op pad tijdens een jaartraining om volledig en grondig opgeleid te worden in de originele Yoga Nidra. Je gaat zelf ervaren en onderzoeken en vanuit dit vertrekpunt lesgeven.

Docenten: Ingrid Pladdet en Sascha Pfeifer
Locatie: Yoga Sadhana – City Yoga Retreat Vlissingen, Sint Jakobstraat 8, Vlissingen
Data :In totaal 8 lesdagen verspreid over 2 weekenden en 4 losse zaterdagen: weekend  13/14 mei 2023,  zaterdag 17 juni en 16 september 2023,  weekend 18/19 november 2023,  zaterdag 13 januari en 2 maart 2024 (met havan/vuurceremonie) Lestijden10.00 tot 17.30 uur
Kosten: € 1175,- incl. hand-outs, opnames Yoga Nidra’s om thuis te oefenen, assessments van eigen Yoga Nidra opnames, thee/koffie en soep voor de lunch
Meenemen: lunch, eigen mat, kussen en deken
Contactyoganidrateachertraining@gmail.com of 06-22653930
VYN Erkenning: erkend als specialisatie met 48 punten.