yoga nidra docenten training 2021-2022

The Yoga Nidra teacher training – volgens het  Satyananda yoga systeem

I

Deze gestructureerde specialisatie traint yogadocenten om de diepe ontspanningsmethode van Yoga Nidra volgens het Satyananda yogasysteem op een veilige en verantwoorde manier aan hun leerlingen aan te bieden.

Doelstellingen: Yoga Nidra vanuit eigen beoefening en ervaring onderzoeken, de theorie en de wetenschap erachter begrijpen en het oefenen in les geven van Yoga Nidra. De training is internationaal erkend, wordt al tientallen jaren in heel Europa gegeven en geeft de deelnemer een solide basis voor het aanleren van de originele Yoga Nidra volgens het Satyananda yogasysteem.

Niks nieuws, wel erg diep. Overnachting tegen betaling is mogelijk in de retraite-woning boven de yogaschool.

Verdeeld over 9 maanden ga je volledig onderdompelen in deze diepe ontspanningstechniek, de Satyananda yogatraditie leren kennen met mantra’s, verschillende meditaties, zelfstudie, lesgeven en les ontvangen. Zo ga je op pad tijdens een jaartraining om volledig en grondig opgeleid te worden in de originele Yoga Nidra. Je gaat zelf ervaren en onderzoeken en vanuit dit vertrekpunt lesgeven.

Docenten: Ingrid Pladdet en Sascha Pfeifer
Locatie: Yoga Sadhana – City Yoga Retreat Vlissingen, Sint Jakobstraat 8, Vlissingen
Data: verspreid over 2 weekenden en 4 lossen lesdagen op een zaterdag: weekend 11/12 september 2021, zaterdag 6 november 2021, weekend 15/16 januari 2022, zaterdagen 26 maart, 21 mei en 18 juni 2022, lestijd is van 10.00 – 17.30 uur
Kosten: € 995,- incl. hand-outs, opnames Yoga Nidra’s om thuis te oefenen, assessments van eigen Yoga Nidra opnames, thee/koffie en soep voor de lunch
Meenemen: lunch, eigen mat, kussen en deken
Contactyoganidrateachertraining@gmail.com of 06-22653930
VYN Erkenning: erkend als specialisatie met 48 punten.